[languagelinks]

Conferinţa internaţională „Riemannian Geometry and Applications to Engineering and Economics – RIGA 2014”

Loading Map....

Data
19/05/2014 - 21/05/2014

Locaţie
Facultatea de Matematică și Informatică

Organizator


În perioada 19-21 mai 2014, Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti, în colaborare cu Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri și Departamentul de Matematică și Informatică ale Universității Tehnice de Construcții București organizează conferinţa internaţională  Riemannian Geometry and Applications to Engineering and Economics – RIGA 2014.

Aflată la cea de-a patra ediţie, conferinţa va aborda tematici din următoarele domenii: geometria varietăţilor Riemanniene şi pseudo-Riemanniene, teoria subvarietăţilor, structuri pe varietăţi, geometrie complexă şi de contact, geometrii Finsler, Lagrange şi Hamilton, modelare matematică în inginerie, aplicații în economie.

La conferinţă vor participa 25 de specialişti din străinătate, din ţări cu tradiţie în geometria diferenţială. Vor susţine prelegeri invitate Alfonso Carriazo (Universitatea Sevilla), Bang-Yen Chen (Michigan State University), Leopold Verstraelen (Universitatea Catolică Leuven).

Mai multe informaţii despre participare şi programul conferinţei pot fi găsite aici și aici.

Proceedings-ul Conferintei va fi publicat la Editura Universității din București și va fi indexat în bazele de date internaționale Mathematical Reviews și Zentralblatt fur Mathematik.

 Informații despre ediția precedentă a Conferinței (RIGA 2011) și Proceedings-ul acesteia se găsesc aici.


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish