[languagelinks]

Săptămâna Facultăţii de Geografie

Loading Map....

Data
07/04/2014 - 09/04/2014

Locaţie
Facultatea de Geografie

Organizator


În perioada 7-9 aprilie 2014, Facultatea de Geografie a Universității din București va desfăşura o serie de evenimente ce au drept scop prezentarea programelor de studiu şi a activităţilor extracurriculare din cadrul instituţiei. Programele de licenţă şi de master vor fi prezentate de cadre didactice ale facultăţii şi se adresează tuturor studenţilor Universităţii din Bucureşti dar şi elevilor din ciclul liceal.

La acestea se adaugă două evenimente organizate de asociațiile studențești din facultate – „Vizualizarea 3D a realităţii geografice” şi „Geografia altfel, atelier non-formal cu Universitur”, un workshop despre „Experienţele practice în activitatea de conservare a florei din Carpaţii Româneşti”, două tururi ghidate în centrul Municipiului Bucureşti (unul dintre ele pe bicicletă) şi o prezentare realizată de lect. univ. dr. Robert Dobre intitulată „Geomorfolog în Europa”.

Săptămâna Facultăţii de Geografie este un eveniment dedicat aniversării celor 150 de ani de existenţă ai Universităţii din Bucureşti.

Programul  complet al Săptămânii Facultăţii de Geografie este disponibil aici.

Detalii pe site


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish