[languagelinks]

Concursul „Didactica Nova” – Curriculum academic inovativ şi resurse digitale & CNIV 2014

Loading Map....

Data
24/10/2014
14:30 - 18:30

Locaţie
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

Organizator


Vineri, 24 octombrie 2014, Departamentul pentru Formarea Profesorilor din cadrul Facultății de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universității din București, împreună cu CNIV România, organizează Concursul „Didactica Nova” dedicat aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 14:30 – 18:30 la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (Șos. Panduri, nr. 90).

Initiaţiva organizării acestei acţiuni are în vedere motivarea, stimularea şi mobilizarea cadrelor didactice universitare în vederea utilizării în procesul de învăţământ a noilor tehnologii şi a calculatorului, a metodelor didactice şi pedagogice adecvate generaţiei de tineri studenti. Obiectivele declarate necesită răspunderi individuale şi colective, acţiuni şi demersuri educaţionale pentru ca studenţii să fie participanţi activi la propriul lor proces de învăţare, pentru ca tehnologia să fie un mediator al unei educaţii de calitate, iar calculatorul să fie un mijloc de formare a unei noi viziuni asupra educaţiei, cercetării şi inovării.

Concursul se adresează comunităţii academice (universităţi de stat sau private) din întreaga ţară şi va avea trei secţiuni:

Secţiunea A: Cursuri universitare digitale pentru matematică și științele naturii

Secţiunea B: Cursuri universitare digitale pentru științele inginerești;

Secţiunea C: Cursuri universitare digitale pentru științe sociale, umaniste, juridice.

Perioada de înscriere este iunie 2013 – octombrie 2014, iar perioada de evaluare este septembrie 2014 – octombrie 2014. Premierea va avea loc în data de 24 octombrie 2014.

Mai multe informații găsiți aici.

 


Detalii pe site


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish