[languagelinks]

Conferința internațională „Perspective ale Leadership-ului la 150 de Ani de la Înfiinţarea Universităţii din Bucureşti”

Loading Map....

Data
09/05/2014 - 10/05/2014

Locaţie
Facultatea de Administraţie şi Afaceri

Organizator


În perioada 9 – 10 mai 2014, Centrul de Strategii Organizaționale și Leadership (CSOL-UB),  împreună cu Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București organizează cea de-a doua ediție a conferinței internaționale „Perspective ale Leadership-ului la 150 de Ani de la Înfiinţarea Universităţii din Bucureşti”.

În evoluţia sa, Universitatea din Bucureşti şi-a definit propriile structuri organizatorice şi de conducere care au avut in vedere componente inter – și multidisciplinare. Acum, la 150 de ani de existenţă, Universitatea din Bucureşti trebuie să răspundă noilor provocări prin punerea în valoare a potenţialului profesorilor, cercetătorilor şi studenţilor.

Conferința îşi propune sa dezbată problemele actuale ale leadership-ului şi ale strategiilor organizaţionale reunind specialişti din diverse domenii de activitate: academic, economic, cultural, social, politic, sportiv. Din această perspectivă, vor fi invitate personalităţi consacrate din Romania si din străinătate. Temele principale ale conferinței sunt leadership-ul general și leadership-ul academic.

Lucrările pot fi trimise utilizând  formularul de înregistrare aici.

Taxa de participare la eveniment este de 50 de euro și poate fi plătită prin transfer bancar până pe 20 aprilie 2014 utilizând următoarele date:

Nume: Asociatia Team Work

IBAN: RO28BRDE410SV77460544100

CIF: 18425578

Bancă: BRD Academiei

SWIFT: BRDEROBU

Ceremonia de deschidere a conferinței va avea loc în Amfiteatrul Spiru Haret al Facultății de Matematică pe 9 mai 2014 începând cu ora 09:00.

Mai multe informații despre conferință se pot găsi aici.

Programul conferinței poate fi consultat aici.

 


Detalii pe site


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish