[languagelinks]

Markstrat – Marketing Strategy Game

Loading Map....

Data
25/01/2014 - 01/02/2014

Locaţie
Paisley, University of South West Scotland

Organizator


Markstrat – Marketing Strategy Game

Participanti: 76 de studenţi şi 14 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Polonia, Finlanda, Ţările de Jos, Franţa şi România.
Facultatea de Limbi si Literaturi Straine participa cu 6 studenti de la Departamentul Limbi Moderne aplicate si masteratul Cultura si limbajul Organizatiilor Europene, coordonati de conf dr Diana Ionita.

În cadrul programului Markstrat, studenţii iau parte timp de o săptămână la 11 runde de simulare pe probleme de marketing în limba engleză, online, fiind coordonaţi de către profesori/instructori din ţările participante. Au fost testate cunoştinţele de limba engleză, limbajul terminologic specific domeniului marketing, conceptele teoretice de marketing şi management, competenţele IT, dar şi modul de lucru în echipă, viteza şi spontaneitatea luării de decizii sau găsirii de soluţii, munca în regim de stress, competenţa de autoevaluare şi de reacţie în situaţii limită.
Dukenet este o reţea care a fost înfiinţată acum 15 ani şi cuprinde universităţi din Europa (Danemarca, Ţările de Jos, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Norvegia, Romania, Polonia). Din anul 2008, Universitatea din Bucureşti a devenit partener cu drepturi egale, urmând să trimită anual studenţi de la departamentele şi facultăţile menţionate mai sus la un stagiu intensiv de strategii de marketing.
In anii anteriori, studentii nostril au opbtinut medalii de aur si de argint.-o astfel de distincţie a deschis uşile companiilor multinaţionale la angajare, facând diferenţa între absolvenţii noştri şi alti candidaţi.

Detalii pe site


University of South West Scotland
Paisley Campus, Paisley, PA1 2BE, UK
Tel: 0141 848 3000
http://www.uws.ac.uk
Persoana de contact
James Watt
Tel: ’+44141 848 3000
E-mail: james.watt@uws.ac.uk


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish