[languagelinks]

Programul „Intensiv European NetAware”

Loading Map....

Data
04/05/2014 - 17/05/2014

Locaţie
Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach‎, Poland

Organizator


În perioada 4-17 mai 2014, cadrele didactice ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București participă la Programul Intensiv European NetAware, un proiect ce are ca scop demonstrarea ipotezei că tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor ar putea fi utilizate pentru a creşte gradul de conştientizare socială şi pentru a lupta cu excluziunea socială de toate tipurile. Programul este sprijinit de Google și are ca temă excluziunea socială.

Vor participa la eveniment șase masterande ale programului Cultura şi Limbajul Organizaţiilor Europene al Departamentului de Limbi Moderne Aplicate, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, conduse de conf. dr. Diana Ioniță, prof. dr. Magdalena Iordache-Platis și lect. dr. Daria Protopopescu.

Scopul programului este folosirea instrumentelor Google AdWords, construirea unei campanii pulicitare într-o echipă internațională, perfecționarea strategiilor de marketing și a tehnicilor de prezentare, participarea la cursuri predate de profesori din toată Europa, dar şi discutarea modalităţilor în care diferite state europene se confruntă cu excluziunea financiară și de gen.

Participanții vor primi certificate care atestă competenţa de a folosi instrumentul Google AdWords și diplome consemnând premiile obținute. Concurenţii sunt din universități din Olanda, Ungaria, Spania, Germania, Italia, Franţa, Polonia. Produsul final va consta în redactarea și prezentarea în .ppt a rapoartelor finale și a campaniei publicitare, folosind programul Google AdWords.


Detalii pe site


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish