[languagelinks]

Simpozion internațional de Geologie Economică

Loading Map....

Data
30/05/2014 - 31/05/2014

Locaţie
Facultatea de Geologie și Geofizică

Organizator


În perioada 30-31 mai 2014, Societatea de Geologie Economică a României (SGER), Departamentul de Mineralogie al Facultăţii de Geologie şi Geofizică din cadrul Universităţii Bucureşti, Institutul Geologic al României şi Societatea „Ludovic Mrazec” organizează al nouălea simpozion internațional de geologie economică „Odiseea Resurselor Minerale”, dedicat prof. univ. dr. Gheorghe C. Popescu (Preşedinte de onoare al SGER) cu ocazia celei de-a 75-a aniversări. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Geologie și Geofizică (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 1).

Lucrările simpozionului se vor desfășura pe secțiuni ce vor acoperi domeniul Geologiei Economice și Metalogeniei, dar și Geologiei Mediului, reabilitării zonelor afectate de minerit, etc.

Lucrările prezentate la simpozion vor fi publicate într-un volum special al Romanian Journal of Mineral Deposits, editat de Institutul Geologic al României din Bucureşti și Societatea de Geologie Economică a României. Revista este şi publicația oficială a Societăţii de Geologie Economică a României.

Va fi organizată și o aplicație pe teren – un circuit de o zi cu autobuzul în Carpaţii Meridionali. Principalele puncte de vizitat: Voineasa (pegmatitele cu mică) şi Ocnele Mari (mina de sare).

Program:
30.05.2014 – ora 10.00-17.00 – Deschiderea lucrărilor Simpozionului, urmată de prezentarea lucrărilor în plen și pe secțiuni.
31.05.2014 – ora 10.00 -17-00 – Desfășurarea lucrărilor pe secțiuni.
01.06.2014 – Aplicație pe teren în zona Voineasa și Ocnele Mari.

Circulara a doua și celelalte formulare pot fi descărcate de la adresa:

 http://bit.ly/19PpRmG


Detalii pe site


Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
romaniaEnglish